Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

10.11.2014

Liikunnasta potkua työpäivään!

pariskunta

Liikunta lisää työtehoa. 

kuntosalilla
jumppaa
jumppaa

Useimmilla meistä on kotona sohva, joka suorastaan imaisee rankan työpäivän jälkeen. Tuntuu, että työpäivä vie voimat ja väsyttää niin paljon, ettei jaksa liikkua. Liikkeelle kannattaa kuitenkin lähteä, sillä uskomatonta, mutta totta, liikunta on superlääkettä jopa työssä jaksamiseen. Liikuntaa harrastavat sairastavat vähemmän ja selviytyvät stressistä paremmin. Rehkiä ei tarvitse hullun lailla, sillä jo kohtuullinen liikunnan määrä vaikuttaa positiivisesti terveyteen. Lisää tietoa liikunnasta ja työhyvinvoinnista työterveyslaitoksen sivuilta.

Liikuntapalvelukeskus palvelee liikunnan aloittelijoita

Liikuntapalvelukeskus tuottaa terveysliikuntapalveluita erityisesti liikunnan aloittelijoille. Ryhmissä ei liikuta verenmaku suussa vaan jokainen liikkuu oman kuntonsa mukaan.

Ihanaiset naiset jaRaskas sarjaovat ylipainoisille tarkoitettuja ryhmiä, joiden tavoitteena on liikunnan ilon löytäminen, aktiivisemman elämäntavan omaksuminen ja sitä kautta painon putoaminen ja terveyden ja hyvinvoinnin paraneminen.

Leidit liikkeellä,Hikinen tusina ja 55+ ovat ryhmiä, joissa jäsenkortilla pääsee tutustumaan liikuntalajeihin jumpasta pallopeleihin.

Kuntosaliharjoittelu ja vesiliikunta ovat erinomaisia omatoimisen liikkumisen muotoja. Turun kaupunki ylläpitää kuntosaleja ja uimaloita eripuolilla Turkua. Jos kuntosali on vieras paikka, kannattaa aloittaa kuntosalin ABC -vuoroilta, joilla neuvotaan tekemään liikkeet oikein.

Kävelylenkkiin saa uutta sisältöä lenkkeilemällä teemakarttojen reiteillä. Karttoja voi tulostaa liikuntakartat-sivulta. Liikuntapaikkakartasta löytyvät kaupungin liikuntapaikat ja pyörätiet.

Tiloja ja välineitä myös TYHY-liikuntaan

Työpaikalta tai kavereista voi koota peliporukan ja varata sille peliajan koulujen liikuntasaleista. Alle 400 neliön salit sopivat juuri tällaiseen tyhy-pelaamiseen.  Vuoroja haetaan hakulomakkeella. Ohjeet ja hakulomakkeet löytyvät  vuorojen hakeminen -sivulta.

Vuokraamme myös liikuntavälineitä, esimerkiksi sykemittareita ja kävelysauvoja. Varaukset osoitteesta: liikunta.valinelainaukset(at)turku.fi. Lisätietoja lainattavista tai vuokrattavista välineistä  liikuntavälineiden vuokraus -sivulta.

Maksu liikuntaseteleillä

Liikuntaseteleillä voi maksaa Leidit liikkeellä, Hikisen Tusinan, Ihanaisten naisten sekä Raskaan sarjan kausimaksuja sekä Liikuntakortin, johon voi ladata kuntosali- ja uimahallikäyntejä.
 

Lisätiedot:

-Leidit liikkeellä ja Ihanaiset naiset: Satu Revonsuo
-Hikinen Tusina ja Raskassarja: Toni Pekkola
-55+: Lotta Niemi
-Liikuntatilojen varaus
-Liikuntavälineiden vuokraus
-Asiakaspalvelu: p. (02) 262 3232
-Liikuntaranneke
-Kulttuurisetelien käyttökohteet
 


Sivua viimeksi päivitetty 10.11.2014 14:39 ja sivu on julkaistu 24.8.2011 12:58

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi