Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Joulubanneri
Joulukadun avajaiset

Tervetuloa virittäytymään joulunalustunnelmaan!

Turun keskustan joulunavaus lauantaina 22.11.

Turun kaupunki ja Ydinkeskustayhdistys ry:n yrittäjät järjestävät yhdessä perinteisen kaupungin keskustan joulunavauksen 22.11. Päivän aikana Turun keskustassa on monenlaista jouluohjelmaa. Yliopistonkadun jouluvalot syttyvät.

haavisto nosto

Kansanedustaja Pekka Haavisto puhujana

Ekumeeninen joulu Suomen Turussa 11.12.2014

Teemana on tänä vuonna vastuumme ympäristöstä lähellä ja kaukana. Päivän aikana on kaksi yleisötilaisuutta: Hansatorilla keskustellaan klo 14 armottomuudestamme ympäristöä kohtaan ja Tuomiokirkossa hiljennytään jouluun klo 18.

Tule mukaan!

Lasten joulu museoissa

Museoista löytyy vaikka mitä kivaa lapsille suunnattua jouluista ohjelmaa. Lapset pääsevät mukaan haltijaseikkailuun, saavat valmistaa oman kynttilän, viettää lasten omaa joulupostipäivää ja olla salamyhkäisiä.

Tuoksuja ja tunnelmaa

Joulunaika museoissa 29.11.-11.1.

Adventinaikaan museot esittelevät jouluisia tapoja ja perinteitä. Seuraa jouluun valmistautumista Luostarinmäellä ja Kuralan Kylämäessä, inspiroidu Turun linnan jouluisista kattauksista, tai nauti hetken Qwenselin talon tunnelmallisesta rauhasta.

Jouluikkuna

Joulun tunnelmaa

Joulukonsertit Vanhalla Raatihuoneella

Vanhan Suurtorin markkinahumusta voi siirtyä musiikin pariin Vanhalle Raatihuoneelle, jossa konsertit pidetään 3. kerroksen salissa lauantaisin ja sunnuntaisin. Tammikuun konsertissa Seniorikulkuset heittävät joululaulut ulos.

Mika Akkanen -nosto

Huomenna, jos Jumala, suo, on meidän Herramme ja Vapahtajamme armorikas syntymäjuhla

Uusi joulurauhan julistaja on Mika Akkanen

Turun kaupungin konsernihallinnossa kansainvälisistä asioista ja protokollapalveluista vastaava Mika Akkanen lukee vastedes Suomen Turusta jouluaattona julistettavan joulurauhan.

 

TonttutytötJoulu Suomen Turussa

Suomen Turku on maan vanhimpana kaupunkina ollut jo vuosisatoja kulttuurin keskus. Turku on maan entinen pääkaupunki ja Euroopan Kulttuuripääkaupunki vuodelta 2011.

Jouluinen Turku on tulvillaan satoja tapahtumia, joissa kaupunkilaiset ja kaupungissa vierailevat voivat nauttia joulun tunnelmasta. Sadat, jo perinteiksi muodostuneet tapahtumat johdattavat kävijän jännittävään joulun odotukseen, joulunpyhien hiljentymiseen sekä niiden jälkeisiin talven riemuihin.

Varsinaisten joulutapahtumien ohella kulttuurin ystävä voi nauttia konserteista, teatteriesityksistä ja historiallisista nähtävyyksistä. Ostoskeskukset, pienet putiikit ja monipuolinen majoitus- ja ravintolatarjonta saavat vieraat viihtymään pidempäänkin.

Löydä oma tapasi nauttia aidosta joulun tunnelmasta Suomen Turussa.

Lisätiedot:

Visit Turku


suomenkielinen versio | svensk version | english version

Sivua viimeksi päivitetty 13.10.2014 12:43 ja sivu on julkaistu 8.11.2012 10:59

Muut nostot

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Graafinen versio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi