Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Joulubanneri
Joulupukki ja lapsi

Joulu, juhlista jaloin

Suomen Turku valmistautuu jouluun

Tänäkin vuonna jouluun kuljetaan tuttujen tapahtumien saattelemana ja samalla myös uusia traditioita luoden. Jouluinen Turku on tulvillaan satoja tapahtumia, joissa kaupunkilaiset ja kaupungissa vierailevat voivat nauttia joulun tunnelmasta.

Piparkakku

Parhaat palkitaan

Osallistu joulukisaan ja leivo Turku-aiheinen piparkakku

Tänä jouluna Turku on tehty piparkkakutaikinasta! Käy itsekin leivontapuuhiin ja ota osaa jouluiseen kuvakisaamme. Parhaat palkitaan herkuttelulahjakortilla ja herkkukoreilla.

Puu-ukkoja

Joulukoristeiden vaihtopiste Brinkkalan pihalla

Tee löytöjä Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla!

Joulumarkkinoiden toisena tapahtumaviikonloppuna 29.‒30.11. Vanha Suurtori täyttyy jälleen monenlaisesta jouluisesta ohjelmasta. Brinkkalan pihalla sijaitseva Joulukoristeiden vaihtopiste tarjoaa joulutunnelmaa myös kotiin asti vietäväksi.

Kynttilät

Virkistystä vapaa-aikaan

Pukinkonttiin elämyksiä, käsitöitä, kirjoja, kynttilöitä...

Muista perhettäsi, kummilastasi tai ystävääsi mukavalla lahjalla; kaupungin vapaa-aikapalvelut tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia pukinkonttiin – lahjoja, joista saa hyvän mielen ja virkistystä vapaa-aikaan.

haavisto nosto

Kansanedustaja Pekka Haavisto puhujana

Ekumeeninen joulu Suomen Turussa 11.12.2014

Teemana on tänä vuonna vastuumme ympäristöstä lähellä ja kaukana. Päivän aikana on kaksi yleisötilaisuutta: Hansatorilla keskustellaan klo 14 armottomuudestamme ympäristöä kohtaan ja Tuomiokirkossa hiljennytään jouluun klo 18.

Tule mukaan!

Lasten joulu museoissa

Museoista löytyy vaikka mitä kivaa lapsille suunnattua jouluista ohjelmaa. Lapset pääsevät mukaan haltijaseikkailuun, saavat valmistaa oman kynttilän, viettää lasten omaa joulupostipäivää ja olla salamyhkäisiä.

 

TonttutytötJoulu Suomen Turussa

Suomen Turku on maan vanhimpana kaupunkina ollut jo vuosisatoja kulttuurin keskus. Turku on maan entinen pääkaupunki ja Euroopan Kulttuuripääkaupunki vuodelta 2011.

Jouluinen Turku on tulvillaan satoja tapahtumia, joissa kaupunkilaiset ja kaupungissa vierailevat voivat nauttia joulun tunnelmasta. Sadat, jo perinteiksi muodostuneet tapahtumat johdattavat kävijän jännittävään joulun odotukseen, joulunpyhien hiljentymiseen sekä niiden jälkeisiin talven riemuihin.

Varsinaisten joulutapahtumien ohella kulttuurin ystävä voi nauttia konserteista, teatteriesityksistä ja historiallisista nähtävyyksistä. Ostoskeskukset, pienet putiikit ja monipuolinen majoitus- ja ravintolatarjonta saavat vieraat viihtymään pidempäänkin.

Löydä oma tapasi nauttia aidosta joulun tunnelmasta Suomen Turussa.

Lisätiedot:

Visit Turku


suomenkielinen versio | svensk version | english version

Sivua viimeksi päivitetty 13.10.2014 12:43 ja sivu on julkaistu 8.11.2012 10:59

Muut nostot

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Graafinen versio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi