Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Joulubanneri
Joulukortti

Luo sähköinen joulukortti tutuista maisemista ja hahmoista

Lähetä oma joulukorttisi Suomen Turusta

Tänä vuonna pääset itse tuunaamaan Turun kaupungin sähköistä joulukorttia. Ilahduta ystäviä, tuttavia ja sukulaisia itse valitsemillasi jouluisilla hahmoilla ja maisemilla!

Piparkakku

Löydä suosikkisi

Äänestä paras piparkakku!

Raatimme valitsi kymmenen parasta Turku-aiheista piparkakkua, nyt voit äänestää omaa suosikkiasi! Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Arkean herkkukori.

Joulupukki lähtee markkinoilta

Tervetuloa ensi vuonna uudelleen!

Ikimuistoisia hetkiä Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla

Turun Vanhalla Suurtorilla nautittiin vanhan ajan joulutunnelmasta neljänä viikonloppuna. Joulumarkkinoilla kävijät pääsivät tutustumaan vanhan ajan markkinahulinaan laadukkaita käsityötuotteita ja maistuvia herkkuja kauppaavien myyjien sekä koko perheelle suunnatun monipuolisen ohjelman kautta.

Joulupukki ja lapsi

Joulu, juhlista jaloin

Suomen Turku valmistautuu jouluun

Tänäkin vuonna jouluun kuljetaan tuttujen tapahtumien saattelemana ja samalla myös uusia traditioita luoden. Jouluinen Turku on tulvillaan satoja tapahtumia, joissa kaupunkilaiset ja kaupungissa vierailevat voivat nauttia joulun tunnelmasta.

Kynttilät

Virkistystä vapaa-aikaan

Pukinkonttiin elämyksiä, käsitöitä, kirjoja, kynttilöitä...

Muista perhettäsi, kummilastasi tai ystävääsi mukavalla lahjalla; kaupungin vapaa-aikapalvelut tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia pukinkonttiin – lahjoja, joista saa hyvän mielen ja virkistystä vapaa-aikaan.

Tule mukaan!

Lasten joulu museoissa

Museoista löytyy vaikka mitä kivaa lapsille suunnattua jouluista ohjelmaa. Lapset pääsevät mukaan haltijaseikkailuun, saavat valmistaa oman kynttilän, viettää lasten omaa joulupostipäivää ja olla salamyhkäisiä.

 

TonttutytötJoulu Suomen Turussa

Suomen Turku on maan vanhimpana kaupunkina ollut jo vuosisatoja kulttuurin keskus. Turku on maan entinen pääkaupunki ja Euroopan Kulttuuripääkaupunki vuodelta 2011.

Jouluinen Turku on tulvillaan satoja tapahtumia, joissa kaupunkilaiset ja kaupungissa vierailevat voivat nauttia joulun tunnelmasta. Sadat, jo perinteiksi muodostuneet tapahtumat johdattavat kävijän jännittävään joulun odotukseen, joulunpyhien hiljentymiseen sekä niiden jälkeisiin talven riemuihin.

Varsinaisten joulutapahtumien ohella kulttuurin ystävä voi nauttia konserteista, teatteriesityksistä ja historiallisista nähtävyyksistä. Ostoskeskukset, pienet putiikit ja monipuolinen majoitus- ja ravintolatarjonta saavat vieraat viihtymään pidempäänkin.

Löydä oma tapasi nauttia aidosta joulun tunnelmasta Suomen Turussa.

Lisätiedot:

Visit Turku


suomenkielinen versio | svensk version | english version

Sivua viimeksi päivitetty 11.12.2014 10:14 ja sivu on julkaistu 8.11.2012 10:59

Muut nostot

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Graafinen versio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi